23 juni 2018

Komen de UFO’s uit Nederland?

070724_flying_saucer_02.jpgNee, de komkommertijd is niet aangebroken en ik ga het niet hebben over de hoos van waarnemingen van UFO’s door dronken campinggasten. Het gaat alleen maar over de bouw

Reacties

  1. “Na veel ontwerpsessies kwam er een ‘greenliner‘ uit, die aan de gestelde eisen voldoet…”
    Weten jullie iets dat ik nog niet weet? Een eigen interpretatie van het livescience artikel? Voor de duidelijkheid: we beginnen net en hebben geen voorkeur voor wat dan ook. De schotel is een artist impressie om aan te geven dat we een team zijn dat out-of-the-box denkt! Kijk ook op onze website:
    http://www.cleanera.tudelft.nl

  2. Nee, ik heb geen geheime info over de greenliner. Noem het vrije interpretatie. Wel leuk dat u reageert, als hoofd-ontwerper of hoe het ook mag heten. Chief-designer misschien? 😉 Succes d’r verder mee en hou mij eh… het astroblog-lezersvolk op de hoogte van de vorderingen.

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.