21 augustus 2018

Gratis online sterrenkundecursussen volgen

Gratis online cursus sterrenkunde volgen?Wie het wil kan online gratis diverse sterrenkundecursussen volgen! Die worden geleverd door het welbekende Massachussets Institute of Technology, het MIT. Deze biedt maar liefst 1.800 complete cursussen aan, waarvan het materiaal allemaal te downloaden is. “syllabi, lecture notes, assignments, study materials, readers and exams”, noem de hele reutemeteut maar op, het zit er allemaal in. Het MIT spreekt van OCW. Nee, da’s niet het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Het gaat om Open Courseware. Alle OCW-cursussen staan hier netjes gegroepeerd. In de categorie physics

Reacties

  1. DESERANNO Geert zegt:

    Graag had ik wat meer geweten over het online volgen van een sterrekundecursus. Ik heb vroeger nog een cursus gevolg in de Beisbroeksterrenwacht van Brugge en een opfrissing of een deftige herhaling is wat nodig.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.