16 augustus 2018

Alpha Centauri mòet wel aardachtige planeten hebben

Schets van een planeet in het Alpha Centauri-systeemNa de Zon staat het drievoudige stersysteem Alpha Centauri ((Bestaande uit de sterren ? Cen

Reacties

  1. met dit soort aperaratuur is het onmogelijk,mars zat in de buurd terwijl alpha centuari er iets verder van ons af ligt,verder overwegen waard,zelfde geld vinden wij zo planeet dat verder van ons zonnenstelsel af ligt,kunnen wij eerst piqasi bekijken en daarna alpha cetauri je kan ook twee misie's tegelijk uitvoeren dan heb je toch een kans en hopelijk kom je niet met legen handen te staan,zo iets als voyager die daar heen gaan om foto's en beeld matriaal naar ons sturen dat zal geweldig zijn,denk aan dat het veel kost dat moet de naza en de esa maar uit vechten,het heefd de belang voor iedereeen in de wereld,en is er leven op één van beide planeten in wat voor soort vorm,intiligend of niet als er daar geen intiligend leven is,wel leven in de soort wat verglijkbaar is voor ons dan kunnen wij er zelf heen gaan,om te coloniseren dat zal mooi zijn,de helfd van de ziektes minder, overbevolking is ook een oorzaak in de werelds gezondheid,scheikundig heefd het een boel voordelen aleen ligt het niet helaas naast de deur,en het kost hoop tijd,en geduld,al dat wachten loond wel na dertig jaar wachten ongeveer

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.