22 juni 2018

Cepheïden vallen helemaal niet

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Hehe, nou weet ik waarom ik op H.Arp terechtkwam bij het anagram van Laughlin.

    Huge Applet, Unsearchable Terrestrials!

    HARPS komt erin voor.

  2. Haha, grappig. 😀 Wel toevallig dat je er zo achter komt.

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.