20 augustus 2018

Ruimte ruikt naar gegrilde steak en heet metaal

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. En ik maar denken dat ze een overdruk ruimtepak aanhadden…

  2. Hebben ze volgens mij ook. Maar binnen schijnen ze geneigd te zijn ‘m af en toe ook weer uit te trekken.:-)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.