23 juni 2018

Neem een kijkje in het ISS

Expeditie 18 van het ISS

Expeditie 18 van het ISS

Over het ISS, het internationale ruimtevaartstation, horen we regelmatig in het nieuws. Er verliest wel eens een astronaute een tas in de ruimte, er komt af en toe een Space Shuttle langs met een verse lading spullen en/of bemanning, er worden proefjes gedaan met spinnen en wormen, etcetera. Maar een echt inkijkje in het dagelijks leven aan boord ISS is ons niet echt gegeven. Tot nu toe tenminste! Op Universe Today zijn vier video’s te zien van bijna tien minuten ieder1, waarin astronaut Mike Fincke, commandant van expeditie 18 ((Waar behalve Fincke ook Sandra Magnus en Yury Lonchakov deel van uitmaken. Fincke ziet er trouwens in die video uit alsof ‘ie drie weken geslapen heeft en n

Noten
  1. Adrianus, niet jokken. Die vierde video is bijna zeven minuten. 🙂 []

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.