21 juli 2018

Spaanse meteoriet moet 2 ton hebben gewogen

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. mohamed zegt:

    ik vind een meteoriet in marocco en zoek ik de koper en prijs van die meteoriet .

  2. mohamed zegt:

    ik vind een meteoriet in marocco en zoek ik de koper en prijs van die meteoriet .

  3. Ik heb rond een uur of 10.30 – 11.00 23-08-2010 uur een gigantische vuurbal gezien vanuit mijn tuin in zuid Spanje, (Alcaucin}, ben toch wel benieuwd wat dit was.

    Wil

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.