23 juni 2018

Atlantis rollend op weg naar platform 39A

STS 125 rolt vooruit

STS 125 rolt vooruit

Zie daar op de foto het ruimteveer Atlantis, rollend van

Reacties

 1. Zal er in april ook nog een space shuutle gelanceerd worden?

  ( ik wil later ook atronout worden

 2. Hoi Roy,

  Nee, in april niet meer. Wel op 11 mei: dan gaat Space Shuttle Atlantis omhoog. Volgend jaar gaat de laatste space shuttle omhoog en dan duurt het weer vijf jaar voordat de opvolger wordt gelanceerd, da's de Ares/Orion combinatie. Als je astronaut wil worden moet je daarvoor gaan trainen. Succes ermee!! 😀

 3. Zal er in april ook nog een space shuutle gelanceerd worden?
  ( ik wil later ook atronout worden

 4. Hoi Roy,

  Nee, in april niet meer. Wel op 11 mei: dan gaat Space Shuttle Atlantis omhoog. Volgend jaar gaat de laatste space shuttle omhoog en dan duurt het weer vijf jaar voordat de opvolger wordt gelanceerd, da's de Ares/Orion combinatie. Als je astronaut wil worden moet je daarvoor gaan trainen. Succes ermee!! 😀

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.