18 juli 2018

Sterrenkunde bij de 27 uur van Europa

De 27 uur van EuropaKomende vrijdag, 8 mei 2009, start in de TV-uitzending van Paauw & Witteman om 23.00 uur de 27 uur van Europa. Gedurende 27 uren zal door een gezelschap onder leiding van staatssecretaris Frans Timmermans van Europese Zaken per bus een non-stop tocht door heel Nederland worden gehouden. “Om de vele gezichten van Europa te laten zien, brandende kwesties te bespreken en erachter te komen wat Europa voor je betekent”, aldus de website van dit evenement.

Reacties

  1. Ja, zou kunnen… hoewel ze volgens mij de gehele 27 uur ‘uitzenden’. We zullen zien. 😉

  2. Dus je gaat toch vroeg je wekker zetten? 😀

  3. Dus je gaat toch vroeg je wekker zetten? 😀

  4. Eh… ik beloof niets. 😉 By the way, alles wat via Ustream gaat kan worden opgenomen, dus ik neem aan dat de organisatoren dat ook zullen doen. Zodat iedereen de uitzending later nog eens terug kan kijken.

  5. Eh… ik beloof niets. 😉 By the way, alles wat via Ustream gaat kan worden opgenomen, dus ik neem aan dat de organisatoren dat ook zullen doen. Zodat iedereen de uitzending later nog eens terug kan kijken.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.