18 juli 2018

Astronauten rukken met geweld beugel los

Het losschroeven van 117 schroefjes

Het losschroeven van 117 schroefjes

Het is afgelopen week nog niet eerder voorgekomen, maar bij de ruimtewandeling van vandaag (de vierde van in totaal vijf wandelingen) moesten astronauten Michael Massimino en Michael Good bruut geweld gebruiken om bij een onderdeel van de Hubble ruimtetelescoop te komen. Het draaide om de Space Telescope Imaging Spectrograph (STIS), een instrument dat ontworpen is om NIET te worden vervangen. Om daarbij te komen moesten ze een beugel weghalen.

Reacties

  1. Ze hadden zeker geen coca cola aan boord hahahaha!

  2. Ze hadden zeker geen coca cola aan boord hahahaha!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.