21 juli 2018

De zon waargenomen door… Hubble

De zon door Hubble

De zon door Hubble

Regel nummer 1 in het Handboek van “Iedereen die geacht wordt met de Hubble ruimtetelescoop te werken”

Reacties

 1. Leuk artikel weer hoor! Ik wil bij deze mijn gigantische waardering uitspreken voor deze site! Hoewel ik al jaren een bezoeker ben, heb ik nooit de moeite genomen om dit te doen. Bij deze! Astroblogs valt vooral op vanwege de persoonlijke en eigenzinnige invalshoek van de berichten. Hierin verschilt de site duidelijk van overige Nederlandstalige sterrenkunde nieuws-websites, zoals AstroStart (mijn eigen kindje) en AstroVersum. Ga vooral zo door – ik zal dagelijks een trouwe lezer blijven!

 2. Leuk artikel weer hoor! Ik wil bij deze mijn gigantische waardering uitspreken voor deze site! Hoewel ik al jaren een bezoeker ben, heb ik nooit de moeite genomen om dit te doen. Bij deze! Astroblogs valt vooral op vanwege de persoonlijke en eigenzinnige invalshoek van de berichten. Hierin verschilt de site duidelijk van overige Nederlandstalige sterrenkunde nieuws-websites, zoals AstroStart (mijn eigen kindje) en AstroVersum. Ga vooral zo door – ik zal dagelijks een trouwe lezer blijven!

 3. Hé, bedankt voor het compliment! Leuk om te lezen. Ik lees de andere nieuwssites ook hoor en af en toe reageer ik daar ook op berichtjes. Met z'n allen dragen we een steentje bij aan het populariseren van de sterrenkunde. 🙂

 4. Over improviseren gesproken!

  Nou die andere lezers nog even een berichtje achterlaten misschien..?

 5. Over improviseren gesproken!

  Nou die andere lezers nog even een berichtje achterlaten misschien..?

 6. De manier om van die electronen af te komen waarover je in je stukje vertelt Adrie was een mooi stukje improviseren ;o)

  En ik wil van de gelegenheid gebruik maken om alle andere lustige lezers van je prachtige blog nog eens uitnodigen af en toe te reageren op al deze mooie verhalen.

  Zelf ben ik boos op Telfort en de Nokia N73 die het liefste de hele dag videobestanden download van het internet.

  Vergeet nooit je toetsenbord te blokkeren want hij belt uit zichzelf, hahahaha!

  Vandaag mijn abonnement stopgezet, hahahaha!

  Telfort goodbye!!!! Hahahaha!

  (God wat was ik boos)

  • Oh Gerard, bedoel je dàt met improviseren! Sorry, ik dacht dat je die reactie van DaMatrix bedoelde. Hoe komen de misverstanden in de wereld. En wat die telefoons betreft: gewoon een prepaid kopen en je hebt nergens last van. 🙂

 7. De manier om van die electronen af te komen waarover je in je stukje vertelt Adrie was een mooi stukje improviseren ;o)

  En ik wil van de gelegenheid gebruik maken om alle andere lustige lezers van je prachtige blog nog eens uitnodigen af en toe te reageren op al deze mooie verhalen.

  Zelf ben ik boos op Telfort en de Nokia N73 die het liefste de hele dag videobestanden download van het internet.
  Vergeet nooit je toetsenbord te blokkeren want hij belt uit zichzelf, hahahaha!
  Vandaag mijn abonnement stopgezet, hahahaha!
  Telfort goodbye!!!! Hahahaha!
  (God wat was ik boos)

 8. Ja, prepaid misschien hmmm…

  Ik leef best met je mnee hoor: het volmaakte weblog en dan komen later pas de reacties blijkt nu dat je wel gelezen wordt.

  Trug mnaar de pannekoeken!@

 9. Ja, prepaid misschien hmmm…

  Ik leef best met je mnee hoor: het volmaakte weblog en dan komen later pas de reacties blijkt nu dat je wel gelezen wordt.
  Trug mnaar de pannekoeken!@

 10. Eet smakelijk. En ja, er zit enige vertraging in m'n lezers. 🙂

 11. Eet smakelijk. En ja, er zit enige vertraging in m'n lezers. 🙂

 12. Toch blijft het jammer dat er inderdaad weinig gereageerd wordt op de artikelen van Adrianus V. Misschien doordat het “reactie-gedeelte” ietwat slecht zichtbaar is? In hele kleine lettertjes staar er ergens bij een artikel op de frontpage “reacties” en verder laat de frontpage hier geen spoor van zien.

 13. Goh, nooit geweten dat m'n layout zo weinig uitnodigt tot reageren. Tsja, misschien heb je gelijk en moet ik alle mogelijke drempels wegnemen. Maar ik moet dan ook kijken of m'n K2-thema, waarmee de layout wordt gemaakt, zo flexibel is. Ik ben niet zo'n programmeur, dus het wordt even studeren. In ieder geval bedankt voor de tip, want ik sta altijd open voor suggesties. 🙂

 14. Goh, nooit geweten dat m'n layout zo weinig uitnodigt tot reageren. Tsja, misschien heb je gelijk en moet ik alle mogelijke drempels wegnemen. Maar ik moet dan ook kijken of m'n K2-thema, waarmee de layout wordt gemaakt, zo flexibel is. Ik ben niet zo'n programmeur, dus het wordt even studeren. In ieder geval bedankt voor de tip, want ik sta altijd open voor suggesties. 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.