20 juli 2018

Lofar krijgt subsidie voor supercomputer

Antennes van Lofar

Antennes van Lofar

Groningse

Reacties

  1. Het leuke is dat grafische kaarten een ander soort berekeningen toestaan dan gewone CPU. Ik las er iets over in een MATLAB artikel. Het schijnt dat een vector of matrix berekening in 1 keer kan op zo'n kaart. Dit vraagt ook om een ander soort programmeren.

  2. Het leuke is dat grafische kaarten een ander soort berekeningen toestaan dan gewone CPU. Ik las er iets over in een MATLAB artikel. Het schijnt dat een vector of matrix berekening in 1 keer kan op zo'n kaart. Dit vraagt ook om een ander soort programmeren.

  3. Mmmm, misschien dat die grafische kaarten ook iets voor gewone PC's zijn? Of zullen ze nog erg duur zijn?

  4. Mmmm, misschien dat die grafische kaarten ook iets voor gewone PC's zijn? Of zullen ze nog erg duur zijn?

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.