17 juli 2018

U ook een glaasje urine eh… water?

Proost!

Proost!

Een gedenkwaardig moment deze week in het internationale ruimtestation ISS. Terwijl alle ogen van de wereld gericht waren op de Atlantis-crew die druk bezig was de Hubble op te kalefateren namen enkele astronauten aan boord van het ISS een glaasje urine eh… water. Commandant Gennady Padalka en astronauten Michael Barratt en Koichi Wakata dronken een glas water dat verkregen was met het water purificatie systeem, dat gemaakt is om van urine drinkbaar water te krijgen. Dat systeem was eind vorig jaar al ge

Reacties

 1. OK, dan is maar volkomen onvolwassen maarre…..het is en blijft een tranentrekker (van het lachen) van een filmpje…ha…ha..!!!

  Trouwens nu we toch bezig zijn met zeik-gerelateerde zaken….Ik moest onlangs geheel (on??)vrijwillig een "vreugdeplasje" laten vallen vanwege de langverwachte premiere van de nieuwste Startrek film, oh yeah!!

  Nu ben ik redelijk bevooroordeeld (wat ziet dit woord er trouwens maf uit!!) aangaande dit onderwerp……'t is Startrek, dus is het OK……maar deze nieuwste "journey to boldly where no-one had gone before" schijnt volgens "de kritieken" ook nog eens echt steengoed te zijn.

  Ergo…..wellicht een ideetje om "met een astronomisch verantwoord gezelschap" een bezoekje te brengen aan een lokaal "klankbeeldlokaal"??

  Nou ja, Ik hoor het wel….

  Overigens kan het niet op met de "visuele fun" want vanavond komt de "moeder aller James Bondfilms"op de buis…….."For your eyes only"…..U weet wel die ene waarbij James Bond weet ontsnappen aan een zooitje gemene rapgemotoriseerde boeven in……een 2CV!!

  De ultieme jongensdroom is toch om een echte james bond auto te bezitten? Welnu…sinds die film heb ik er in elk geval twee in mijn garage staan.

  Net effe een tikkie meer macho dan een lullig Opeltje, niet??….oeps sorry…ha…ha…

  Afijn, nu heb ik die film alleen vanwege die ene scene al 10.000 keer gezien maar steeds kan mijn vurig kloppend Eendenhart er nog geen genoeg krijgen.

  Ofwel….om 20.30 gaat de stekker van de telefoon er uit.

  Live long and prosper

  Brandt, Jan brandt

 2. Ja, dat gedenkwaardige moment deze week aan boord van het ISS moest ik even vergezeld doen gaan van 'het' urinetest-filmpje. 't Is inmiddels een klassieker. 🙂 Ja, leuk idee om 'm in de bios te zien, ik heb nog een bioscoopbon van je tegoed. 😉 Eh… wat die 2CV in de James Bond betreft én de in jouw ogen inferieure Opels: ik heb uit bronnen vernomen dat in de volgende StarTrek film de USS Zafira een hoofdrol gaat spelen. 😀

 3. OK, dan is maar volkomen onvolwassen maarre…..het is en blijft een tranentrekker (van het lachen) van een filmpje…ha…ha..!!!
  Trouwens nu we toch bezig zijn met zeik-gerelateerde zaken….Ik moest onlangs geheel (on??)vrijwillig een "vreugdeplasje" laten vallen vanwege de langverwachte premiere van de nieuwste Startrek film, oh yeah!!
  Nu ben ik redelijk bevooroordeeld (wat ziet dit woord er trouwens maf uit!!) aangaande dit onderwerp……'t is Startrek, dus is het OK……maar deze nieuwste "journey to boldly where no-one had gone before" schijnt volgens "de kritieken" ook nog eens echt steengoed te zijn.
  Ergo…..wellicht een ideetje om "met een astronomisch verantwoord gezelschap" een bezoekje te brengen aan een lokaal "klankbeeldlokaal"??
  Nou ja, Ik hoor het wel….
  Overigens kan het niet op met de "visuele fun" want vanavond komt de "moeder aller James Bondfilms"op de buis…….."For your eyes only"…..U weet wel die ene waarbij James Bond weet ontsnappen aan een zooitje gemene rapgemotoriseerde boeven in……een 2CV!!
  De ultieme jongensdroom is toch om een echte james bond auto te bezitten? Welnu…sinds die film heb ik er in elk geval twee in mijn garage staan.
  Net effe een tikkie meer macho dan een lullig Opeltje, niet??….oeps sorry…ha…ha…
  Afijn, nu heb ik die film alleen vanwege die ene scene al 10.000 keer gezien maar steeds kan mijn vurig kloppend Eendenhart er nog geen genoeg krijgen.
  Ofwel….om 20.30 gaat de stekker van de telefoon er uit.

  Live long and prosper

  Brandt, Jan brandt

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.