27 mei 2018

Duitse scholier wellicht geraakt door meteoriet

Scholier, brandwond, meteoriet, krater

Scholier, brandwond, meteoriet, krater

Volgens Duitse media zou

Reacties

 1. Ach ja….de avondvierdaagse van Dordrecht…da's lang geleden..ging effe "de stad in" en werd zomaar geconfronteerd met die ranzige schim uit mijn duistere sportverleden……

  Heb de avondvierdaagse zelf anderhalf keer gelopen, ja ja lach maar…..en toen vond ik het wat sporten betreft wel weer genoeg voor de rest van mijn leven….ha..ha… maarre wat ben je toch eigenlijk een bruut van een vader…..om zo je bloedeigen dochter zo'n kolere-eind te laten lopen….en zelf alleen maar toe te kijken.

  Zeg eens, mijn waarde adrianus, hoeveel keer heb jij eigenlijk deze droevige…..eh….fantastische….vierdaagse uitgelopen??

  En nou niet aankomen met getallen tot de macht "zoveel", want daar trap ik niet in!!!

  Groetjezzzz van uw zeer onsportieve (hoewel, twee uur aan een oculair hangen is toch wel…eh…een prestatie??) astro-collega..en tevens de welgemeende complimenten aan dochterlief….De middelste was het niet???

 2. Kijk Janus, je zal misschien nog wel herinneren dat ik ooit heb gevoetbald bij voetbalvereniging VVGZ (hebben wij niet ooit tegen elkaar gevoetbald?). Als lid van die club heb ik menig rondje door Zwijndrecht bij elkaar gelopen en m'n prijzenkast mee gevuld. Haha prijzenkast, eh… sigarendoosje bedoel ik. 🙂

 3. Hmmm, ik kan mij natuurlijk heel goed met mijn, op dit vlak zeer selectieve (!!), geheugen menig wedstrijd voor de geest halen waarbij wij, het immer glorieuze DFC, dat zooitje zwijdrechtse boeren (jij dus!!) compleet van de mat hebben geveegd.

  Het grootste probleem voor jullie zooitje zwijdrechtse grasspriet-prutsers was vooral die fantastische absoluut onpasseerbare dordtse doelman…..hmmm en wie zou ik daar nu mee bedoelen….ha…ha…!!??

  Maar ik vermoed dat jij waarschijnlijk een ietsie pietsie andere beeldvorming in gedachte zult hebben betreffende deze fameuze "Clashes of the local drechtsteden soccer titans"!!

Laat wat van je horen

*