18 juli 2018

Hè hè, de Discovery is eindelijk gelanceerd

De Discovery wordt gelanceerd

De Discovery wordt gelanceerd

Vanmorgen om 05.59 uur Nederlandse tijd is na drie eerdere pogingen de Space Shuttle Discovery eindelijk gelanceerd. Vanaf Cape Canaveral in Florida werd de Discovery gelanceerd voor missie STS-128 naar het internationaal ruimtestation ISS. Aan boord zeven bemanningsleden – zes Amerikanen en een Zweed – naar het ISS voor een bezoek van twee weken. Die Zweed – Fugelsang -schijnt ook een ‘neutralino’ mee naar boven te hebben genomen, geen echte uiteraard – want die krengen zijn nog nooit waargenomen – maar een stoffen versie, afkomstig uit de uitgebreidde collectie van

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.