22 juni 2018

Google heeft weer een leuke Doodle vandaag

De H.G.Wells doodle van GoogleGoogle blijft opvallende doodles produceren, de logo’s van de zoekmachine die aan een speciaal item zijn gewijdt. Vandaag is het er eentje met een vliegende schotel en enkele van die rondwandelende Marsinvaders op drie poten, bekend van de film War of the Worlds. Ah, die film kennen we van het gelijknamige boek van H.G.Wells. Dan hebben we ook gelijk de reden van Google’s Doodle van vandaag, want het is de 143e geboortedag van Wells. De eerdere recente doodles van Google, die over UFO’s en graancirkels, riepen allemaal vragen op. Lees die astroblogjes maar over de details. De Doodle van Wells is klip en klaar. Gewoon ter gelegenheid van diens geboortedag, niks mysterieus. Mmmm, saai

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.