17 juli 2018

Vijftig portretten van sterrenkundigen

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Jos Haring zegt:

    Veel ouwe mannetjes -zoals te verwachten- maar ook best wat vrouwen! Kunnen ze in Nederland een puntje aan zuigen… hoewel, ik heb in ZENIT de afgelopen jaren met enige regelmaat artikelen gezien van vrouwelijke auteurs. Wat zeur ik dan.

    • Ik schat dat de gemiddelde sterrenkundige in Nederland een stuk jonger is dan in GB. En misschien wel meer vrouwen ook, inderdaad. Kortom, tijd voor een nederlandse variant van deze 50 Britse portretten. Laat Erwin Olaf ze maar fotograferen. 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.