18 juli 2018

Ben je de maan aan ’t filmen, gebeurt er dit…

maan en vliegtuigDonderdagavond zo rond een uur of half acht stond er zo’n mooi maansikkeltje te lonken laag aan de zuidelijke hemel dat ik het niet kon laten om daar een korte ge

Reacties

  1. Gerco Wolfswinkel zegt:

    Mooie treffer! Lang geleden baalden we als een stekker als er een vliegtuig door je beeld vloog, nadat je tien minuten in de vrieskou met het handje Orion had zitten volgen. Tegenwoordig lukt het denk ik bijna niet meer om géén vliegtuig in beeld te krijgen; er vliegen hier veel meer toestellen over, vooral sinds het beschermde luchtruim boven Soesterberg opgeheven is. Maar dit is wel heel apart ja!

    • Ja, mooie opname van Jan Brandt. Ik las overigens op Twitter dat je een telescoop zoekt. Kijk hier eens, wie weet staat er iets bij. Peter Pulles, degene van Ecliptica, heeft af en toe scherpe aanbiedingen.

  2. renee dekker zegt:

    Schitterend leuke opname om te zien. Heel onwerkelijk.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.