21 juli 2018

Frank De Winne weer met beide benen op de grond

Frank De Winne terug op Aarde

Frank De Winne terug op Aarde

’t Is niet echt heet nieuws van de naald – tikkie druk gehad de laatste tijd, can happen – maar afgelopen dinsdag is de Belgische astronaut Frank De Winne met de Sojoez TMA-15 capsule veilig teruggekeerd op Aarde. Samen met de Russische ISS-kosmonaut Roman Romanenko en de Russische astronaut Robert Thirsk landde hij om 8.15 uur Nederlandse tijd ergens op de kale steppe van Kazachstan. Met dezelfde mensen ging De Winne op 27 mei naar het internationale ruimtestation ISS en daar hebben ze een half jaartje gebivakkeerd, om uitvoering te geven aan de zogenaamde OasISS missie. Frank De Winne was toen ook commandant van het ISS. Ik zal later

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.