21 juli 2018

Galileïsche manen van Jupiter zijn jarig vandaag

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. OK….gisteren moge dan die galileische manen jarig zijn geweest….Vandaag is het echter nog een veel heuglijker dag, onze "nijver schrijvende supernova", onze "intergalactische voelspriet", onze "Hotline met het inmense Universum"….onze eigen Adrianus V..is vandaag namelijk…JARIG!!!!

    Adrianus V, krakkemi…..eh…jonge god in hart en nog een paar andere organen, wordt vandaag 49, jawel!!

    VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!

    Enne…..vanavond zal dit wederom heuglijke feit uiteraard uitgebreid gevierd gaan worden ter zijner residentie in het centrum van het universum…en natuurlijk is het ganze universum uitgenodigd om deze belangrijke gebeurtenis luister bij te zetten!

    Hiep hiep hoera!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.