23 juli 2018

Waarom is planetoïde Steins diamantvormig?

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Martin zegt:

    Mag ik dit antwoord anders weerleggen, Steins laat haar vorm zien als één boek, immers vals is haar vorm met aanduiding diamant, kijk je beter of zeg anders, dan zie je dat ze meer lijkt op Hoba meteoriet uit Zuid-Afrika je kijkt naar de voorzijde die omhoog lijkt te staan waardoor de krater van bovenaf het idee geeft dat je een driehoek waarneemt.

    Groetjes Martin Dunnink

  2. "Steins laat haar vorm zien als één boek, immers vals is haar vorm met aanduiding diamant." Ik heb geen idee wat je bedoeld. Ik vind 'm op een diamant lijken, that's the point.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.