23 juni 2018

HIFI is back in business

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Echt hiep hiep hoera!

    Ik was al doodsbenauwd toen ik las hoe HiFi omging met 64 naar 32 bit conversie en lager tijdens de testfase. De stoppen zouden doorslaan imho. Ik heb hun pdf-je nagelezen toen er problemen waren met die conversie [eeeeh… convulsie]. De manier die werd aangedragen deed me al huiveren. Maar nu met het back-up systeem actief hoop ik dat de stoppen niet doorslaan daardoor. Het instrument zelf is namelijk een droom!

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.