23 mei 2018

Endeavour is klaar voor missie STS-130

De Endeavour is er klaar voor

Ik blijf even in de lanceringen vandaag. Vanmorgen de melding dat het Solar Dynamics Observatory (SDO) op 9 februari a.s. zal worden gelanceerd. Nu de melding dat twee dagen eerder Space Shuttle Endeavour ‘het ruimtesop zal nemen’ en zal worden gelanceerd voor missie STS-130. Als het goed is zal op zondag 7 februari1

Noten
 1. Toch maar goed dat het Kennedy Space Center zich niet in een dorp als Wijngaarden bevindt, alwaar de christelijke gemeenschap uit de biblebelt dergelijke activiteiten op zondag niet zou tolereren. 😉 []

Reacties

 1. De tijd begint te dringen voor wie zelf nog 'ns een lancering van een Shuttle wil meemaken, daar reken ik mezelf ook onder. Het einde komt nu echt is zicht… 🙁

 2. Evert Jan zegt:

  Hoi beste mensen,

  ja, jammer dat de Shuttle met pensioen gaat. Wat dat betreft ben ik blij dat ik nu in Florida woon. Ben hier voor een opleiding tot Helikoptervlieger aan de Bristow Academy, en woon praktisch om de hoek bij het Kennedy space center….

  straks vroeg het bed uit om STS130 te zien vertrekken…

  groetjes,

Laat wat van je horen

*