21 juli 2018

Algemene Relativiteitstheorie nu ook bewezen voor grote afstanden

De 70.000 stelsels die de ART bevestigen

Door 70.000 verre sterrenstelsels te bestuderen hebben Amerikaanse en Zwitserse sterrenkundigen Einstein’s Algemene Relativiteitstheorie (ART) uit 1916 bewezen. De ART is al h

Reacties

  1. hoi.

    waneer is de maan savonds weer te zien?:)

    ik heb een hele mooie foto van de maan en ik wou nog meer maken dus vandaar:P:P

    roy.

  2. … Einstein kreeg nooit iets puur af, http://genastropsychica.blogspot.com/

  3. … hahahahahaha, met de lichtsnelheid is nog geen bacterie weg te krijgen want die overleeft dit zelfs nog en is met geen mogelijkheid figuurlijk te machineren. Anders hebben wij alleen maar een materialistische bestaanswereld, zodus een virus nooit het einde der lichtsnelheid is want leven komt toch elk moment toch weer nieuwer terug qua welke wetenschappelijke berekenprobeersel het dan ook was. Aldus nergens onrelatief enkelvoudig danwel multivoudig relatief te vertalen blijft zijn, meneertje te oud wordende Einstein hield toch ook een onberekenbare kwadraat over van nimmer meer begrijpend te kunnen communiceren als dan maar anti de openbaring het nu. Wisten ze vroeger letterlijk ook al, http://genastropsychica.blogspot.com/ heeft maar één Numeri nodig gehad …

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.