15 juli 2018

Wat Felix Baumgartner gaat doen is niet normaal

Tot een uur geleden had ik nog nooit van deze beste, brave 41-jarige Oostenrijker gehoord, Felix Baumgartner. Maar na het

Reacties

  1. ZONde van de HELium! (die vervliegt van nature en raakt op!)

    Zou je netjes staan om dit soort idiotie niet met aandacht te sponsoren Adrianus.

  2. Niks zonde van het helium. Dat spul dateert nog van de oerknal, 13,75 miljard jaar geleden, dus niks mis mee om daar een keer zo'n stunt mee uit te halen. Het geeft het ook nog een kosmisch tintje, dus reuze verantwoord naar mijn idee. Gaat 'ie het wekelijks doen wordt het een ander verhaal.

  3. Nee, het helium dat men hier op aarde gebruikt ontstaat voornamelijk door het radioactieve verval van uranium en thorium, alpha-deeltjes zijn eigenlijk heliumkernen. Het helium komt omhoog met aardgas. Er ontstaat naar schatting zo'n 3000 ton helium per jaar in de lithosfeer.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.