18 juli 2018

NASA kan de Voyager 2 weer ‘verstaan’

Impressie van de Voyager 2, aan de rand van het zonnestelsel

Goed nieuws vanuit de rand van het zonnestelsel. Technici van de NASA zijn erin geslaagd om de sonde Voyager 2 weer te verstaan. Een paar weken terug meldde ik ’t probleem waar men mee worstelde dat de data van de Voyager 2 door de een of andere oorzaak abracadabra was geworden. Die data werd altijd versleuteld naar de Aarde verstuurd en daar weer ontcijferd tot wetenschappelijke data, maar plots kon men de data niet meer ontcijferen. Op 17 mei j.l. ontdekte men dat

Reacties

  1. ik vind het riskand,en waarom het kan ook het einde van de aardsae beschaving betekenen,een beschaving die niet goed gezind is,het is en blijf een grote risico voor de mensheid,

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.