21 juli 2018

ATT

Flyer van de ATT-beurs

Poeh…eindelijk lekker plat uitpuffen op de bank!!

Niet dus!!…..ik heb namelijk

Reacties

 1. Jan, bedankt voor je uitvoerige verslag van jullie belevenissen in het verre Essen. Jammer dat je zonder spullen thuiskwam, maar goed voor de portemonnee. Eén quote uit je verhaal zal vast de plaatselijke pers halen:

  …want ik heb namelijk besloten om na vele jaren van felle kritiek mezelve dan eindelijk toch te willen verwennen met een heus GoTo-systeem voor mijn telescoop.

  😯 Jan en GoTo, da's hetzelfde als een kabinet Wilders-Cohen.

 2. wel ja, joh…..lekkere vergelijking maak jij zeg,…."een kabinet cohen wilders"…..die vergelijking alleen al zou voor mij nu al weer voldoende zijn om dit "onzalige" plan direkt weer in de oude maas te knikkeren. Maarre… je had een nog veel ergere vergelijking kunnen gebruiken..namelijk als ik mijn 2CV'tje zou inwisselen voor een Toyota Prius……AAAAARRRRGGGGGHHHHH, dat zou mij echt accuut van mijn "wilde plannen" af helpen. Nu heb je me slechts weer in "twijfel-mode" gebracht….Je wordt bedankt….ha….ha…!!

 3. Het zal wel aan mijn dirty mind liggen, maar bij "mezelve verwennen met een GoTo-systeem voor mijn telescoop" krijg ik dubieuze beelden voor ogen….

  Over ogen gesproken, ik moest de ATT helaas aan me voorbij laten gaan omdat ik weer eens met een oog onder een laser ben gaan liggen. Wel eens je eigen verschroeiende hoornvlies geroken…?

 4. Eh… Paul, ik neem aan dat je over dat hoornvlies een grapje maakt? Of is 't echt zo slecht verlopen? Hoop voor je van niet.

 5. Jos Haring zegt:

  Ha die Jan,

  Ik heb je daar niet gezien…. ik was er met Mario, die daar een profi Stativ wilde kopen voor zijn Volks-apo! We waren er tussen 14.00 en 16.00. Leuke dingen gezien, sfeer deed helaas veel te veel denken aan die oude landelijke JWG bijeenkomsten, inclusief oude zweetlucht. Ik heb op het punt gestaan mijn portemonnee te trekken voor een mooie kijker, zag er op het laatste moment maar vanaf en heb een planetariumpje gekocht voor €45 😉

 6. Hoi Jos,

  Echt jammer dat wij elkander daar niet tegen het lijf zijn gelopen want ik was daar weer samen met Cees Aarnoutse, maar wij waren daar al vanaf 10.00 uur…enne….na 4 uur ronddwalen in refractorland kon ik echt geen telescoop meer zien vandaar dat wij om 14.00 uur weer de spreekwoordelijke plaat hebben gepoetst.

  De "Oud-Dordrecht-connection" was duidelijk uitbundig op deze ATT want wij kwamen wel Edwin tegen!!

  Ach tja….en die oude vertrouwde muffe JWG zweetlucht heeft, zo vind ik als liefhebber van de "klassieken", toch wel weer iets aandoenlijks nostalgies hebben..ha…ha..!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.