20 juli 2018

Astroblogs en de Wetten van Kepler

Zucht, Google’s wegen

Reacties

  1. Sorry om je teleur te stellen :), deze resultaten komen van je eigen pc, waarschijnlijk gebruik je google toolbar, of google desktop, Bookmark synchronisatie? Bij mij verschijnen deze resultaten 'helaas' niet..

  2. Ja, ik zag het zojuist ook op een andere PC. Snif snif, ik sta weer met beide benen op de grond. Eén troost, ik zag dat bovenstaande astroblog op de 8e plaats staat bij de resultaten van "wetten van Kepler".

  3. Michiel zegt:

    Bij mij sta je op plaats 6 als ik 'wetten van kepler' invul. Zeer terecht wat mij betreft, ik ben een trouwe lezer van dit blog en raad het iedereen aan die van astronomie houdt. Het leest lekker weg.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.