17 juli 2018

Wat gebeurde er vóór de oerknal?

Ik stuitte onlangs op deze interessante documentaire van

Reacties

  1. Als je dit interessant vind dan is dit zeker de moeite waard.  2. Thanx voor de link, ga ik morgen bekijken. Nou effe pittuh…

  3. Ik heb die documentaire vanzelfsprekend gezien op de "good old Beeb"…enne…in de veronderstelling verkerende dat jij (nog steeds) geen BBC kunt ontvangen heb ik jou dus niet van te voren gewaarschuwd….Maar blijkbaar heb jij nu dus reeds blijkbaar WEL opeens toegang tot de leukste zender op de kwelbuis????

    Eh….als er in verre danwel nabije toekomst weer eens iets leuks wetenschappelijks op "auntie" (een bijnaam van de BBC, by the way) te zien is nu WEL een telefoontje???

  4. Nee, BBC zit niet in mijn 'zenderpark', ahum. Digitenne's wijsheid is dat, zucht. Maar binnenkort ga ik over op glasvezel en die heeft zoveel zenders dat ik zelfs Antartica 3 kan ontvangen, nou ja bij wijze van spreken dan. Vanaf dat moment kan ik de BBC wel zien. Filmpje hierboven is via YouTube binnengekomen en een bespreking in een andere blog wees mij op het bestaan ervan.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.