20 juli 2018

Goh, blijken insecten ook al zonnecellen te hebben

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Als dat zonnecel oppervlak in de orde van één cm2 is, dan vang je maximaal 100 mW aan vermogen van de zon. Daar blijft dan bij 0,6% van over: 0,6 mW. Da’s niet veel vind ik. Maar ja, als je het schrijft als 600 microWatt, dan lijkt het nog watt.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.