16 juli 2018

The sun is back, big time!!

Ofwel een keiharde hanenkraaiende wake up call voor al die zonne-aanbidders die vanwege dat ogenschijnlijk eeuwig aanhoudende zonnevlekken-minimum een beetje in slaap zijn gesukkeld. Enne….met zonne-aanbidders bedoel ik NIET de toplos, factor 100 smerende, kuilengravende zon-aanbiddende medemensch maar wel de door een goed afgefilterde (Zonnewaarnemingen kunnen gedaan met niet deugdelijke zonnefilters LEVENGEVAARLIJK zijn!!!) telescoop glurende homo sapiens. Onder die een beetje erg ingesukkelde amateur-astronomen bevond zich tot een paar dagen geleden ook den schrijver dezes…..tot..hij een e-mailtje kreeg van astro-collega Wim of ik wel wist hoe druk het was op de Zon deze dagen!! Zo….da’s niet mis….drie hele grote groepen maar liefst plus zeker

Reacties

 1. Adriaan Pek zegt:

  toplos moet zijn topless denk ik…:)

 2. Liefst wel ja 😉

  Ik verheug me al weer op het strandseizoen!

  (Vervelende hobby, Reddingbrigade…)

 3. Fabricius zegt:

  Of je nou toplos of topless bent (allebei goed): een zonnefilter met factor 100 kun je alleen bij De Koepel halen

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.