19 juli 2018

Hubble maakt vier ongebruikelijke foto’s van het Andromedastelsel (M31)

Individuele sterren in M31

We kennen allemaal het Andromeda-sterrenstelsel in het gelijknamige sterrenbeeld Andromeda – geliefd object om te fotograferen, zowel door amateurs als profs, op heldere avonden zelfs met het blote oog zichtbaar. Meestal zien we M31, zoals het Andromedastelsel ook wordt genoemd, als

Reacties

  1. Hoi Adrianus,

    Neem je in je nieuwe site, die er overigens heel mooi uit ziet, ook net als eerst links op naar (tif-)plaatjes van extreem multimegaveel pixels? Ik behoor tot de mafkezen die dat soort plaatjes soms binnenhaalt. Aan opslagcapaciteit geen gebrek …

    Rob van der Meer.

  2. OK, goede suggestie Rob. We gaan dat weer in ere herstellen. 🙂

  3. Fabricius zegt:

    Foto A is prachtig. Ben ook benieuwd naar B, C en D.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.