20 juli 2018

Universe-in-the-box: bouw zelf een 3D-model van de Grote Beer

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

 1. Will Peeters zegt:

  LS.

  Jullie spreken er in het artikel: “Universe-in-the-box: bouw zelf een 3D-model van de Grote Beer”, over dat je een 3D bouwplaat van de Grote beer zou kunnen uitprinten vanaf de website van Jos van den Broek. Nou heb ik er lang naar gezocht, maar ik heb het idee dat ik de juiste site van Jos niet kan vinden, alleen een site met vooral veel insecten,

  Zou u mij een link kunnen sturen met de specifieke pagina met de bouwplaat aub?

  Met vriendelijke groeten.

  Will Peeters

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.