17 juli 2018

Zó scherp heb je de Apollo-landingsplaatsen nog nooit gezien


Ze hadden de landingsplaatsen van de diverse Apollo-missies op de maan al eerder gefotografeerd, maar zo scherp als de

Reacties

  1. Nu ben ik zelf géén scepticus maar is dit niet alsnog koren op de molen voor de lunar-hoax-fetisjisten? Immers, de sceptici zijn het er allemaal over eens dat de Apollo 11-missie ergens in een of andere donkere kelder in Hollywood plaatsvond. Er zal heus wel een zeer valide reden zijn geweest waarom juist de landingsplekken van missies 12,14 en 17 zijn vastgelegd door de LRO maar of daarmee overtuigend bewijs is geleverd voor de ongelovigen? Ik vrees van niet.

    Toch, hele mooi plaatjes!

  2. BVDH, ze hebben met de LRO eerder al àlle landingsplaatsen van de Apollo's gefotografeerd, alleen minder scherp dan de recente reeks. Zie m'n link in de Astroblog van die vorige serie foto's. En geloof mij, de NASA zal ook die andere Apollo-plekken (11, 15 en 16) proberen gedetailleerd in beeld te krijgen, al moet de LRO 1 meter boven de maan vliegen.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.