20 juli 2018

Van de gekke, zoveel zonnevlekke..!!

zonnevlekken 9 november 2011

Zie hier………”vers van de pers” ofwel vanmiddag geschoten….een waarlijk gigantische “kudde” zonnevlekken inclusief rechtsboven

Reacties

  1. Mooie opname, Jan.

    Gisteravond zo'n doemscenario film gezien op TV: "Knowing" waarin aan het eind een zonnevlam de aarde doet verschroeien en al het leven op aarde doodt. Toen moest ik wel even aan die giga zonnevlek 1339 denken. Ha ha.

  2. Inderdaad, mooie opname van die sproeterige zon. Huh, die film 'knowing' ken ik helemaal niet. Docu, Sci-Fi,…? Was 'ie op Discovery of zo te zien?

  3. Dat was een scifi film, volgens mij op Veronica geweest. Met Nicolas Cage in de hoofdrol.


  4. Goh, kan je nou ook al YouTube filmpjes in commentaren plakken? De techniek staat voor niks. 🙂 Bedankt voor de trailer. Oh… wacht! Ik zie de trailer en ik denk, hé die film ken ik toch? En dat blijkt te kloppen, heb er ooit een blogje aangewijd: http://www.astroblogs.nl/2009/03/20/knowing-laten

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.