23 juni 2018

Broem broem, een Curiosity van Lego

Curiosity gemaakt van Lego

Heerlijk speelgoed, dat Lego. Niet alleen voor kleine kinderen, maar ook voor grote kinderen, eh… volwassenen. Perijove is er zo eentje, die vol energie modellen van Lego in elkaar knutselt. Bijvoorbeeld een schaalmodel (1:20) van de zaterdag richting Mars vertrokken Curiosity, een 900 kg zware Marsrover, die op 6 augustus 2012 in de Gale krater zal landen. Perijove bouwde dat prachtige model en plaatste er diverse foto’s van op de website LEGO CUUSOO, waar iedereen inzendingen van modellen kan plaatsen. Slaagt hij erin om minstens 10.000 supporters te vinden, dan gaat de fabrikant van LEGO – yep, je moet het geloof ik met hoofdletters schrijven – kijken of het een

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.