23 juli 2018

De oogst van vijf minuten fotograferen: Maan, Jupiter, Venus én ISS


Vanavond kwam het ISS weer eens over, het internationale ruimtestation waar onze landgenoot Andr

Reacties

 1. Jan Brandt zegt:

  Mooie foto's Arie…….enne als ik één dezer dagen net effe NIET bezig ben met het repareren van andermans dooie auto's dan volgen er nog (hopelijk) een paar aardige close up foto's mijnerzijds van het ISS plus Soyuz van Drééke!!

 2. Jan Brandt zegt:

  Oh ja….enne toch nog effe dit. Eh….wat heb ik misdaan dat er nu opeens ongevraagd steeds maar weer een pop up rechtsonder op mijn beeldveld verschijnt met allerlei vreemdsoortig "bekijk ook deze astroblog"..etc..etc..etc… gedram?? Kan jij (mag jij) dat weghalen VOORDAT ik mijn beeldscherm met een moker te lijf ga??!!

 3. Eh.. die popup is een plugin, die lezers attendeert op andere blogs, die ze wellicht interessant vinden. Als er nou meer zijn die dat alleen maar irritant vinden dan haal ik 'm gewoon weer weg.

  • Jan Brandt zegt:

   Ah…kijk….als ik maar weet dat die doelbewust bij JOU vandaan komt….dan vind ik het best. Eh….probeer het maar niet te snappen, OK?…….Prettige en vooral veilige jaarwisseling…..zorg dat een voetzoeker geen "Adranus V-zoeker" wordt!!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.