21 juli 2018

Stephen Hawking wordt zondag 70 en dat zullen we weten ook


Zondag 8 januari is een prachtige dag om jarig te zijn, dat kan ik uit eigen ervaring vertellen. Naast uw nederig scribent is komende zondag ook ’s werelds meeste beroemde natuurkundige en kosmoloog jarig, de Brit Stephen William Hawking. Dat hij die leeftijd haalt mag een wonder heten, want door z’n ziekte –

Reacties

  1. Jan Brandt zegt:

    tjonge, jonge, jonge….Eh…Jij bent zeker nu wel zo trots als een" kat met zeven L…en"… nu je ontdekt heb dat uitgerekend JIJ en ene S. Hawking uitgerekend op dezelfde dag jarig zijn. Gaan je aan deze een tikkie enge toevallige toevalligheid, in alle onbescheidenheid c.q. zelfgenoegzaamheid, nog meer en lichtjaren verstrekkende conseclusies trekken..of blijf je toch maar, heel gewoon gebleven, IN je schoenen lopen..ha..ha..!!??

  2. Jan, je kent mij toch als de beste, natuurlijk ga ik niet naast mijn schoenen lopen. En uiteraard verwacht ik ook van mijn vakbroeder Steph, zoals ik 'm altijd noem, een uitnodiging voor het symposium, om beiden in het zonnetje te worden gezet. 🙂

  3. Jan Brandt zegt:

    Arie jongen….ik weet heel zeker dat jouw "kleine broertje Steph" echt heel trots is op jouw ongelofelijk (on)bescheidenheid…ha…ha…!!! Oh….en dan nog een kleine edoch belangerijke mededeling voor de wereld/het universum and beyond……De Astrokwizz 2012 komt eraan (aanstaande vrijdag) met deze keer als zeer gevreesde uitbroeders…de hoofdredakteur van Astroblogs, voorwaar niet onbkend en den schrijver dezes……ofwel : prepare for heavy mental battle!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.