23 juli 2018

Symposium kosmische rampen bij Gemma Frisius


Gemma Frisius, de afdeling Friesland van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde, organiseert op zaterdag 25 februari 2012 een symposium over kosmische rampen. Bekende sprekers zullen ’s middags vanaf 13.00 uur

Reacties

  1. Jan Brandt zegt:

    Goedemorgen Arie, lekker bezig? Ik schrik me net zowaar bijkans een vette puist…..zit ik net op mijn dooie gemakkie door jouw bloggies te neuzen verschijnt er zomaar plotseling gelijk een vallende ster dat "verse"blogje van jou op mijn beeldscherm…..aarrrgghhhhh, valium!! Wil je dat nooit meer doen….ha…ha…!!!

  2. b.m takens zegt:

    vraag aan k.j>>>>n.a.v ziin prima lezing over planeet Mars..heb ik hem ook gezegd15-5 in Appingedam. De vraag:
    Wat te denken van de Tissent meteoriet. gr. bert takens.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.