16 juli 2018

The distribution of interplanetary dust between 0.96 and 1.04 AU as inferred from impacts on the STEREO spacecraft observed by the Heliospheric Imagers

Nee, niet schrikken vanwege die titel. Ik ga niet over op zuiver wetenschappelijke artikelen, afschrikwekkend vol met formules en abracadabra. Ik noem de titel slechts omdat ik afgelopen weekend sprak met

Reacties

  1. Leuk om te zien dat deze projecten zulke resultaten opleveren. Toevallig dat vandaag een paper op arXiv verscheen over projecten als Zooniverse: "Citizen Science: Contributions to Astronomy Research":

    http://arxiv.org/abs/1202.2577

  2. Ah, interessant artikel. Eén van de auteurs daarvan is Chris Lintott, een drijvende kracht achter de Zooniverse. Bedankt voor de link.

  3. Jan Brandt zegt:

    Ach…ach…ach, Arie, wat hebben wij, twee zielige sterrenwichelaars uit dordt, toch een mooi leven tussen al….eh…. die "sterren"…We hebben er zelfs een pilsje/ijsthee mee mogen drinken in The Devonshire Arms…..zucht………Ha..ha…!!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.