16 juli 2018

Dé landingsplek ongeëvenaard in beeld gebracht: van de Apollo 11


Op 20 juli 1969 waren ze daar in de Mare Tranquillitatis, op die historische dag toen de mens voor het eerst voet zette op de maan: Neil Armstrong en Edwin Aldrin van de Apollo 11 missie. Onlangs vloog de Amerikaanse Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) slechts 24 km boven de historische landingsplek en fotografeerde die in een onge

Reacties

  1. xsilenciox zegt:

    “Dé landingsplek ongeëvenaard in beeld gebracht”…?? Waar dan?

  2. Eh… ben ik nou zo ziende of jij nou zo blind, om oefenmeeschter Van Gaal maar even te citeren. Op die foto zie je bij de pijl toch de LM, lunar Module Eagle? Dát is dé landingsplek, waar 20 juli 1969 ’s werelds eerste mensch – Neil Armstrong – op de maan stapte.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.