23 juli 2018

Best knap: M95, supernova SN 2012aw én Mars op één foto


Op 16 maart 2012 werd in het balkspiraalstelsel M95 in het sterrenbeeld Leeuw een supernova ontdekt, SN 2012aw. Toevallig stond de planeet Mars in de buurt en op de foto die ik bij die blog publiceerde zag je van links lichtstralen die afkomstig waren van Mars. Op 19 maart probeerde

Reacties

  1. Jurgen Kobierczynski zegt:
  2. Wowie Jurgen, wat een prachtige foto. En hierop zie je Mars in kleur, eigenlijk nog mooier zo dan die foto van Bill Longo. Ik heb 'm even direct in jouw reactie gezet, kunnen de lezers gelijk zien hoe mooi die is. Via de link eronder naar jou Flickr-pagina krijg je hogere resolutiefoto's te zien.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.