23 juni 2018

Leuk idee: leven op andere manen en planeten, afkomstig van… de Aarde

).push({}); }if ( quads_screen_width >= 1024 && quads_screen_width < 1140 ) { /* tablet landscape */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width >= 768 && quads_screen_width < 1024 ) { /* tablet portrait */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }if ( quads_screen_width < 768 ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }

Reacties

  1. Anoniem zegt:

    mooie kleurenfoto ik wist niet dat dat toen al kon! 🙂 🙂 ;p

  2. in de tabel zie hoeveel stukken rots er op andere hemellichamen terecht is gekomen, de kans is dus wel groot dat er ook leven mee is gekomen. toch?

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.