22 juli 2018

Sojoez succesvol vastgekoppeld aan het ISS

De Sojoez nadert het ISS

Terwijl ze 402 km boven het Noordwesten van Kazachstan vlogen – da’s ongeveer de plek waar ze zondagochtend waren gelanceerd – is de Sojoez TMA-05M capsule met de astronauten Sunita Williams, Yuri Malenchenko en Aki Hoshide vastgekoppeld aan het internationale ruimtestation ISS. Dat gebeurde om 06:51 uur Nederlandse tijd vanmorgen. De Sojoez werd vastgemaakt aan de Rassvet module van het ISS. Op dit moment zo’n beetje – dus tien uur Nederlandse tijd – zullen de luiken worden geopend en zal de nieuwe verse bemanning de huidige bemanning aanvullen, commandant Gennady Padalka, Sergei Revin en Joe Acaba. Met z’n zessen vormen zij ISS-expeditie 32, de opvolger van #31, waar Andr

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.