19 juli 2018

Woehaha, nog een paar BBC Horizon video’s!

Naar aanleiding van m’n blog over de uitzending van BBC Horizon over de Marsrover Curiosity ben ik even verder gaan struinen op YouTube en ik kom daar nog meer volledige uitzendingen tegen! Of ik heb mij gigantisch vergist in de openheid van de directie van de BBC of ze hebben gekozen voor volledige openbaarheid van de stukken, maar hoe het ook zij, hier zijn enkele van die beschikbare uitzendingen:

Hoe groot is het heelal:

Hoe klein is het heelal:

En nog een paar links naar andere uitzendingen:

Mensen, tot over een paar dagen. H

Reacties

  1. Ido van Verseveld zegt:

    Of neem een usenet account.

  2. Tsja, als je al die video’s op je harde schijf wil hebben is dat een uitkomst. Maar kijken op YouTube vind ik zelf toch een stuk makkelijker.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.