24 juni 2018

Verkiezingen voorbij? Bij de Astroblogs kan je blijven stemmen!

De verkiezingen voor de Tweede Kamer mogen dan wel achter de rug zijn, maar dat betekent niet dat je weer vier jaar moet wachten tot je weer mag stemmen. Want vandaag heb ik wat veranderingen doorgevoerd op de Astroblogs, waardoor je je waardering kunt uitspreken voor Astroblogs en reacties middels stemmen. Kijk maar even naar de volgende afbeelding, waarmee ik het duidelijk wil maken.

Onderaan iedere blog zie je een vijftal sterren. Ga er met je muis over en geef het aantal sterren dat je wilt toekennen aan de blog. E

Reacties

  1. net zoiets als de like button van Facebook

  2. Olaf van Kooten zegt:

    Haha mooi systeem Arie! Werkt goed zo te zien 🙂

  3. Ja, werkt goed voor nieuwe blogs. Maar op de een of andere manier zitten de sterren niet bij eerdere blogs. Dus al die voorgaande blogs (meer dan 6500 stuks geloof ik uit m’n hoofd) kunnen niet gewaardeerd worden. Ik gebruik de Rating Widget plugin, zal eens met de auteur contact zoeken hoe ik ook die bestaande blogs erbij kan betrekken.
    [Update] Wacht, ik zie net dat het wel degelijk werkt voor bestaande blogs, alleen duurt het een tijdje voor het geladen is. Daarom dacht ik die sterren alleen bij de nieuwe blogs te zien. Probleem opgelost. 😀

Laat wat van je horen

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.