22 juli 2018

Messier 33, ofwel een mooie “driehoeksverhouding”…….

Messier 33 in het sterrenbeeld de Driehoek

Enne…….met dat maffe woord “driehoeksverhouding” heb

Reacties

  1. Mooi man. Leuk stukje geschreven en mooi resultaat. Het gaat met jou digitale revolutie in Astrofotografie helemaal goed komen. Nu nog de drempel overwinnen om digitaal te volgen? Of is dan voor jou de lol er van af en verveel je je maar naast je telescoop? 😉

  2. Ha die Jan..bedankt voor jouw vriendelijke astro-collegiale woorden……tja wat dat automatisch volgen betreft…eh…als principes er nu eens alleen maar zijn om (ooit) overboord gemikt te worden….dan zie ik zo’n digitaal volggeval, na uiteraard heel veel luidruchtig verbaal “ik ben tegen”-geweld mijnerzijds, er heus nog weleens van komen, hoor………..maarre….voorlopig vind ik dat ouderwetse handwerk nog veels te leuk enne…yep…..inderdaad heel goed tegen de verveling..ha..ha..!!!

  3. Jan, wel je telescoop meenemen naar SpaceUp, hè?! Laten we die astronauten van de ESA eens even zien wat echte sterrenkunde is. Wellicht dat ze ons daarna aanbieden ook eens mee te gaan naar het ISS. 🙂

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.