23 juli 2018

ISS-expeditie 33A vandaag gearriveerd in het ruimtestation


Vandaag is een verse lading astronauten afgeleverd bij het internationale ruimtestation ISS, een trio dat je hierboven er vrolijk op los ziet zweven. De astronauten vormen ISS-expeditie 33A, ter aanvulling op de bestaande expeditie 33 en de A staat voor:

  • Artieste Daniela de Paulis (Itali

Reacties

  1. Jan the astroman zegt:

    Zucht…….Houston….We have a problem………because If I am apparently floating happily about in the ISS, why then it also seems to be “PISSING WITH BLEEDIN RAIN in…ah….my space” when I look outside my window?????…….Typical case of a “split personality” perhaps????

  2. Jan (H) zegt:

    Ha, ha, ha. Echt leuk.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.