23 juli 2018

‘Waarom gisteren de wereld niet verging’, aldus de NASA op 22 december 2012

doemsdag
Vrijdag 21 december is de dag die door Maya-misbruikers is gekaapt om te beweren dat dan de aarde zal vergaan – of door een uitlijning van zon, planeten en Melkwegcentrum of door een Niburu-achtige planeet of door iets anders wat ze uit hun hoge alu-hoed weten te toveren. Ik ben op die onzin al vaak ingegaan, zie mijn dossier daarover. Interessant en ook wel een tikkeltje vreemd is nu dat de NASA gekomen is met een video, waarin ze uitleggen waarom de wereld niet is vergaan… gisteren! Bedoelt dus om er op zaterdag 22 december mee te laten zien hoe knullig die doemvoorspellingen waren. De verklaring voor deze Back-to-the-Future-achtige actie wordt door Science at NASA gegeven: “NASA is so sure the world won’t come to an end on Dec. 21, 2012, that they already released a video for the day after.