23 juli 2018

Vuistgroot brokstuk van Tsjeljabinsk-meteoor gevonden

Tsjeljabinsk meteoriet kilo

In de Russische Oeral is een groot restant teruggevonden van de Tsjeljabinsk-metoor. De vuistgrote meteoriet weegt een kilo en is het grootste stuk dat tot nog toe is teruggevonden. Zowel amateurs als professionals zijn nog altijd naarstig op zoek naar restanten, die veel geld op kunnen leveren.

Er zijn een paar honderd fragmenten teruggevonden – sommige ervan zijn online te koop. Als je een “Tsjeljabinst-meteoriet” wil kopen, bedenk dan wel dat er vele “nepbrokstukken” in omloop zijn! Het is vaak lastig om zelf te achterhalen of een meteoriet echt is of niet. Hoe dan ook: prijzen vari

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.